top of page
Directe - SEE SING SWING - Beat Band
00:00 / 00:00

#SEESINGSWING

#SEESINGSWING transforma a l'espectador en un potencial client de la companyia de viatges SymphoCAT Airlines. Aquesta ofereix a aquest client un producte únic que li permetrà visitar qualsevol lloc del món, i el que és encara millor, qualsevol època de la historia. Com a espectador de SEE, SING, SWING t'oferim viatjar a través de l'espai i el temps gràcies a la música.

#SEESINGSWING ÉS ESPECTACLE

¿QUÈ ÉS #SEESINGSWING?

#SEESINGSWING és la presentació d’aquest nou producte, una presentació que SymphoCAT Airlines fa a mode d’espectacle, demostrant que és possible viatjar a través de l’espai i el temps sense aixecar-se de la butaca. SEE, SING, SWING, ​és una petita mostra amb la què el client pot veure quants anys pot retrocedir en el temps gràcies a SymphoCAT Airlines; una petita mostra amb la què, en poc més d’una hora, es pot fer a la idea del que oferim.

Parlem d’espectacle perquè, en viatjar als anys setanta, la banda es transforma en una Big Band que acompanya, a ritme del més pur Swing, als ballarins que apareixen a l’escenari; perquè en arribar a la França del segle XIX ens trobem un escenari buit que acabarà essent ocupat pel poble francés que acompanyarà amb música Jean Val Jean, el protagonista de Les Miserables, que cantarà els temes més emblemàtics del citat musical. 

 

En definitiva, la banda, a través del la música, el vestuari, l’escenografia i/o les interaccions amb altres disciplines artístiques té l’objectiu de situar al client en un context: un dels destins que SymphoCAT Airlines els hi pot oferir.

#SEESINGSWING ÉS MOLT MÉS

El repertori triat és representatiu d'un moment històric o un estil concret, essent fàcilment acompanyat de combinacions amb altres arts escèniques. D'altra banda, #SEESINGSWING ha sigut crear al complet per una agrupació, la Beat Band, que aposta per l'autogestió, basada en la participació activa de tots els membres del grup. 

Per seguir descobrint, continua en aquesta pàgina...

PERSONATGES

Share the amazing things customers are saying about your business. Double click, or click Edit Text to make it yours.

Name, Title

Why We're Great >

A més de músic en Gerard Mena és el director de l'àrea comercial de SymphoCAT Airlines, i entre d'altres el conductor de l'espectacle i qui contractà al responsable de #SEESINGSWING, en Joan Vayreda.

Gerard Mena

+ info >

El director de banda Joan Vayreda és contractat com a responsable musical per a dirigir l'agrupació que posará música als viatges ofertats per SymphoCAT Airlines en apuesta presentació: #SEESINGSWING

SBB (Sagarra) ED-17.jpg
Joan Vayreda

+ info >

Un dels músics, Eduard Ferrer, donarà vida a John Travolta i Jean Val Jean, dos personalges que cantaran, juntament amb l'agrupació de #SEESINGSWING, els principals temes dels respectius èxits musicals dels quals són protagonistes.

Travolta / Val Jean

+ info >

#SEESINGSWING SON 25 ARTISTES

+ info >

El tàndem format per en Joan Vayreda, John Travolta, en Gerard Mena, l'Olivia Newton i en Jean Val Jean són només una part de tot l'equip que fa possible que SymphoCAT Airlines ofereixi aquest #SEESINGSWING. De fet, tothom qui actúa a l'escenari en qualsevol de les arts escèniques que hi intervenen forma part de l'agrupació, la Beat Band. 

El tàndem format per en Joan Vayreda, John Travolta, en Gerard Mena, l'Olivia Newton i en Jean Val Jean són només una part de tot l'equip que fa possible que SymphoCAT Airlines ofereixi aquest #SEESINGSWING. De fet, tothom qui actúa a l'escenari en qualsevol de les arts escèniques que hi intervenen forma part de l'agrupació, la Beat Band. 

Si accediu al següent enllaç descobrireu que #SEESINGSWING és un espectacle creat íntegrament per l'agrupació, la Symphonic Beat Band, la plantilla de la qual podeu descobrir no tan sols en els anteriors enllaços, sinó accedint a la pestanya de la Beat Band, a la part superior d'aquest lloc web.

ON VEURE #SEESINGSWING 

ON VIATJAR AMB #SEESINGSWING

Després de tota la informació que heu trobat aquí encara no sabeu que és el que, de moment, us ha oferit symphoCAT Airlines aquest 2017. Ara si! Quan seieu a la butaca i començi la conferència, #SEESINGSWING us portarà amb la seva música a Nova Orleans, Nova York, París, Cuba i California. 

Com descobrireu, aquests destins, vinculats al repertori de l'agrupació, la Beat Band, pot variar, ampliant-se, per tant, els destins oferits per la companyia SymphoCAT Airlines. En tot cas, qualsevol canvi en els destins habituals als que esteu acostumats quan veniu a veure #SEESINGSWING, sereu informats a través dels canals habituals de comunicació de l'agrupació! 

L'espectacle de la Beat Band tot just comença a rodar i portar-se a sales i teatres de diferents pobles i ciutats, i és per això que anirem anunciant les dates de #SEESINGSWING d'aquesta Temporada 2018-2019 a mesura que siguin confirmades oficialment. 

#SEESINGSWING ÉS ÚNIC

L'agrupació protagonista de #SEESINGSWING, la Beat Band, intentant trobar una forma diferent d'arribar al públic habitual va creure, per aposta del director Joan Vayreda, en la integració de diferents disciplines artístiques sobre un mateix escenari. En aquest sentit, i aprofitant les peces que ja estaven en el nostre repertori, llestes per a presentar en concert, va sorgir la idea de enfocar l'activitat de l'agrupació, també, cap a l'espectacle. Fins aquí em arribat, amb un #SEESINGSWING que a través d'un repertori variat en tempos, estils i intensitat incorpora sobre l'escenari el cant, el ball o certs aspectes de les arts escèniques, sempre, i aquest és el tret distintiu, acompanyats de la música de banda. 

TASTA UNS MINUTS D'ESPECTACLE